top of page
Vyhledat

Psík pomôže zabezpečiť celú rodinu

Nepotrebujeme poistenie, potrebujeme vyriešiť svoje starosti a obavy. A k tomu nám poistenie môže pomôcť.


Pôvodne som začínala so zdravotným poistením psíkov. Priviedla ma k tomu vlastná skúsenosť. Naša berňáčka Aisha ochorela a poistka nám veľmi pomohla pri platení vysokého veterinárneho účtu. Tak som založila webstránku www.naPohodu.sk a začala poisťovať psíkov.


Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Popri diskusiách o poistení psíkov som s klientmi často riešila aj iné oblasti poistenia - bývanie, podnikanie a podobne. Pes tak pomohol majiteľovi k lepšiemu poistnému krytiu jeho majetku.

Rozhodla som sa teda rozšíriť svoj záber. Popri poistení psíkov sa budem aktívnejšie venovať aj poisteniu majetku. Súkromného aj firemného.


Veľa klientov hovorí, že chcú len samostatné poistenie psíka. Áno, bolo by to pekné. Ale také poistenie nie je zatiaľ na Slovensku k dispozícii. Zo skúsenosti hovorím, že je to tak dobre. Pretože popri poistení psíka riešime celé bývanie a majetok. A väčšinou zistíme, že v tom aktuálnom niečo nesedí. Napríklad poistná suma zďaleka nie je dostatočná a klient je podpoistený. Nie sú kryté riziká ako rozbitie mobilu, zodpovednosť, oprava práčky, pokazené mäso z rozmrazenej mrazničky, konzultácia s právnikom a podobne.


Od diskusie o poistení psíka sa tak dostaneme k celkovému zabezpečeniu majetku, rodiny a podnikania. Vďaka za to, chlpáči!


PS: ak potrebujete poistiť iba psíka, pokojne mi napíšte 😊 Ale vyplňte kontaktný formulár a ja sa vám ozvem s konkrétnou ponukou.



Foto: naša Aisha (veľká) sa hrá s Florence (malá), ktorej vidne len ňufák. Florence nám pribudla v júli 2020 a bude pomáhať Aishi pri strážení 💪




bottom of page